Taitajafinaaliin KSAOsta myös neljä muuta edustajaa
Julkaistu pe 10 helmi, 2017 11:16

Taitajafinaaliin KSAOsta myös neljä muuta edustajaa

Tällä viikolla käydyissä semifinaaleissa varmisti KSAO myös neljä muuta finalistipaikkaa Jenna Vainioin lisäksi Taitaja2017 kisoihin. Finaalit käydään Helsingin messukeskuksessa 15.-18.5. toukokuuta.

Finaaliin tiensä selvittivät lähihoitajaopiskelija Jenna Vainion lisäksi hiusmuotoiluun Enni Lehtinen ja elektroniikkaan Tony Laurell. Erityisen hienoa tilanteessa on se, että me saimme ensimmäisen kerran edustukset paitsi lähihoitaja-lajiin niin myös pelituotantoon. Siinä meitä edustavat yhdessä kilpailupari Antton Jokinen ja Sara Suviranta. Antton ja Sara olivat sitä paitsi lajissaan semifinaaleissa aivan ylivoimaisia. Heiltä meillä on siis lupa odottaa ainakin paljon. Hiusmuotoilussahan meillä on jo pitkät perinteet niin kuin myös elektroniikassa.

Kilpailijoista kaikki muut ovat kolmannen vuoden opiskelijoita paitsi Tony, joka opiskelee elektroniikka-asentajaksi KSAOssa toista vuottaan.

Muut semifinalistit KSAOsta olivat Veera Leiramo (hiusmuotoilu), Toni Näveri (ilmastointiasennus), Riku Kankainen (ilmastointiasennus), Juulia Nieminen (ravintolakokki) sekä Veeti Lampinen (elektroniikka). Veerasta manittakoon, että hänen finaalipaikkansa jäi vain neljän pisteen päähän vaikka hänet valittiin kilpailemaan vasta kolme viikkoa sitten.

Onnittelut finaalipaikoista ja onnea myös itse finaaliin!

 

 

Semifinalistit Riku ja Toni