KSAOn sosiaali ja terveydelle Kouvolan kaupungin työsuojelun kunniamaininta
Julkaistu ti 08 marras, 2016 08:45
Kuvassa vasemmalta Tarja Kähärä,Mikko Virtanen ja vs. koulutuspäällikkö Taija Pakarinen

KSAOn sosiaali- ja terveysalalle kunniamaininta
Kouvolan kaupungilta hyvin hoidetusta työsuojelusta

Kouvolan kaupungin työsuojelutoimikunta palkitsi lokakuussa vuoden 2016 työsuojelupalkinnon saajia. Kouvolan seudun ammattiopiston sosiaali- ja terveysala oli toinen työsuojelun kunniamaininnat saaneista.

Kouvolan kaupungin työsuojelupalkinto myönnetään tuloksellisesta toiminnasta työympäristön laadun, turvallisuuden tai viihtyvyyden parantamiseksi asianomaisessa työyksikössä. Perusteina voivat olla mm. työympäristön vaarojen tai haittatekijöiden vähentäminen tai henkisen työsuojelun edistäminen (stressin vähentäminen, työilmapiirin parantaminen jne.). Palkinnon myöntämisen kriteereinä ovat yhteistoiminnallisuus, innovatiivisuus, tuloksellisuus sekä vaikuttavuus (kuinka isoa osaa työntekijöistä ja asiakkaista asia koskee). Palkinnon jaossa otetaan huomioon toiminta ensi sijassa kuluvan ja edellisen vuoden aikana. Työsuojelutoimikunta valitsee palkinnon saajan saatujen ehdotusten perusteella, mutta voi harkintansa mukaan valita saajan myös tehtyjen ehdotusten ulkopuolelta.

Palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010 ja se myönnetään vuosittain lokakuussa Kouvolan kaupungin jollekin osastolle, työyksikölle tai yhteisölle, joka on yhteistoiminnassa kehittänyt toimintaansa.

Onnittelut!