KSAOssa harjoiteltiin EuroSkills-kisoihin elokuun alussa
Julkaistu ke 17 elo, 2016 10:26
Andrey Kryukov ja Jari Koskinen

Valmennusleirillä KSAOssa

Elokuun ensimmäisellä viikolla kokoontui opettaja Jari Koskisen vieraina KSAOssa ryhmä elektroniikkalajin valmennettavia mm. ohjaajineen valmistautumaan EuroSkills-kisoihin joulukuussa.Kisat pidetään Ruotsissa Göteborgissa. Mukana oli myös  WorldSkills ja EuroSkills expertti Andrey Kryukov Venäjältä hakemassa kokemusta kisajärjestelyistä ja valmentautumisesta omiin vuonna 2019 pidettäviin WorldSkills-kisoihinsa.

Ryhmän isäntänä toimi opettaja Jari Koskinen, joka tulee toimimaan WorldSkills pääexperttinä AbuDhabissa 2017. Mukana Kouvolassa olivat myös elektroniikan lajipäälikkö ja EuroSkills pääexpertti Olavi Lähteinen, WorldSkills ja EuroSkills expertti Andrey Kryukov. Kilpailijoista paikalla olivat EuroSkillsiin lähtevät Jaakko Liukko Oulusta ja Maxim Kandikov Yekaterinburgista. Lisäksi paikalle oli saapunut myös edellinen EuroSkills kilpailija Esa Varemo Kuivannosta, joka on mahdollinen seuraava WorldSkills kilpailija Abu Dhabissa 2017.

Venäläiset vieraat olivat tulleet Kouvolaan jo torstaina ja lähtivät sunnuntaina. Nuo neljä päivää olivat tiukkaa valmentautumista, jonka aikana tehtiin paljon yhteisiä harjoitteita.

Jaakko Liukko
Maxim Kandikov
Esa Varemo
Olavi Lähteinen ja Andrey Kryukov
Andrey Kryukov