KSAOn uusia tiloja esiteltiin kutsuvieraille tiistaina 9.2. klo 15-20
Julkaistu ke 10 helmi, 2016 13:27

Uusien tilojen avajaiset ja hiusalan ilta
tiistaina 9.2.2016

Tiistaina 9.2. vietettiin KSAOssa Utinkatu 44-48 uusitun ja uusien 4. siiven tilojen avajaisia. Tilaisuuteen oli saapunut joukko kutsuvieraita, jotka saivat tutustua hiusalan ja kosmetologiopiskelijoiden sekä laboratorioalan uusiin upeisiin avariin tiloihin kahdessa kerroksessa.

Kutsuvieraiden joukossa oli työelämäyhteistyökumppaneita, sidosryhmäläisiä, kaupungin virkamiehiä sekä talon väkeä ja entisiä hiusalan opettajiakin. Rehtori Timo Ollin lyhyen tervetuliaispuheen jälkeen kutsuvieraan nauttivat kakkukahvit ja saivat tämän jälkeen vapaasti tutustua uusiin tiloihin. Odotetusti ja ansaitusti tilat saivat paljon ihastelua osakseen.

Myöhemmin illalla saapui uusiin tiloihin tutustumaan myös joukko hiusalan työelämäyhteistyökumppaneita ja samalla kuulemaan oppisopimuksesta ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Ilta kahdeksaan kestäneen tapahtuman aikana nautittiin iltapalaa, tutustuttiin uusiin tiloihin ja kuultiin mahdollisuuksista ja tarjolla olevasta tuesta madaltamaan kynnystä ottaa opiskelija työpaikalle. Illan isännöinnistä vastasi hankevastaava Tuula Ritvanen ja opettaja Tarja Korjus. Oppisopimusasioista kertomassa oli koulutustarkastaja Tommi Neuvonen.