Utinkatu 44-48 remontti etenee aikataulussa
Julkaistu ma 12 loka, 2015 10:23

Harjakaiset Utinkatu 44-48:ssa

Utinkatu 44-48:n remontoidut tilat on tarkoitus ottaa opetuskäyttöön vuodenvaihteessa ja tilat ovat siinä vaiheessa, että siellä päästiin viettämään jo harjakaisia. Lokakuun alussa opetusravintola Pikkukokin tiloissa juhlistettiin tapahtumaa kutsuvieraiden ja luonnollisesti rakennustöihin osallistuvien kesken nauttien perinteistä harjakaisrokkaa lisukkein. KSAOn opiskelijat olivat itse valmistaneet antimet ja hoitivat tarjoilun. Muusta viihteestä vastasi tilaisuuteen esiintymään tilattu imitaattori Heikki Hilander.

Tilaisuuden luonteen mukaisesti puheenvuoroja kuultiin niin työn tilaajan, käyttäjän ja rakentajan toimesta. Työn tilaajan puheenvuoron käytti toimitilajohtaja Timo Oksanen kouvolan kaupungilta ja tilojen käyttäjän puolesta rehtori Timo Olli KSAOsta. Rakennusfirman puheenvuorosta vastasi työmaan vastaavamestari Ari Lahtinen.

Uusiin tiloihin palaa vuodenvaihteessa opetuskampaamo PikkuSakset, joka on koko remontin ajan toiminut evakossa kauppakeskus Valtarista Haimannin ohessa. Aivan uutena koulutuksena tiloissa aloittavat kosmetologit. Lisäksi laboranteille on valmistuneet uudet tilat remontoidusta siivestä. Kutsuvieraat pääsivätkin tutustumaan, tosin vielä keskeneräisiin, tiloihin ennen harjakaistilaisuuden alkamista Pikkukokissa.

Uudet remontoidut ja laajennetut tilat tulevat KSAOlle tosi tarpeeseen ja liittyvät toteutettavaan kampukseen, kun opetustiloja pyritään vähentämään ja keskittämään tulevaisuudessa yhä enemmän Tornionmäkeen.

Palvelupäällikkö Timo Tiainen Kouvolan kaupungilta, aikuiskoulutuspäällikkö Marja Sarante sekä koulutuspäällikkö Hannu Salminen Utinkatu 44-48:sta.
Toimitilajohtaja Timo Oksanen
Rakennustyömaan vastaavamestari Ari Lahtinen
Koulutuspäällikkö Irina Oksasen vastuualue kasvaa tulevaisuudessa sosiaali ja terveyden sekä parturikampaajien lisäksi kattamaan kosmetologit.
KSAOn opiskelijat olivat valmiit palvelemaan vieraita opettajansa Terhi Lindström-Vaskon opastuksella.
Imitaattori Heikki Hilander
Juhlavieraita
Rehtori TImo Olli puheenvuorossaan