Rento meininki SakuGames kisoissa Kouvolassa
Julkaistu pe 11 syys, 2015 12:29

SakuGames kisat Kouvolassa 9.9.2015

Järjestyksessään ensimmäinen SAKUgames kokosi viime keskiviikkona KSAOn järjestämiin kisoihin kaikkiaan 180 osallistujaa Kouvolan yleisurheilukentälle. Lajeina kisoissa olivat yleisurheilu, beach volley, frisbeegolf ja kaikille yhteinen sukkulaviesti.  Kisat aloitettiin sukkulaviestillä ja järjestäjät positiivisesti yllättäneellä osallistujamäärällä. Joukkueita oli sukkulaviestiin ilmoittautunut ennakolta kuusi, mutta kisapaikalla innostus tarttui ja joukkuemäärä nousi kymmeneen. Innostava laji tulee olemaan mukana myös ensi vuoden kisoissa. Osallistuneet kertoivat menon olevan kisoissa kaiken kaikkiaan  rentoa ja mukavaa. Enemmän oltiin liikkeellä huumoripohjalla ja pidettiin hauskaa. Ensi vuonna paikalle tulevat varmasti ne, jotka olivat tänä vuonna mukana. Lisäksi mukaan saadaan varmasti uusia innokkaita.

SAKUgames-kisojen beach volley -ottelut pelattiin Käyrälammella, missä peleihin olisi ollut käytettävissä huikeat kaksitoista kenttää. Uuteen lajiin joukkueita oli saatu mukaan yksitoista. Beach volleyssa sarjoja oli kolme: kilpasarjat tytöille ja pojille ja kolmihenkisille harrastejoukkueille,
jossa pelaajina sai olla tyttöjä sekä poikia. Pelaajat saivat pelata joko kilpa- tai harrastesarjassa. Frisbeegolfissa kiekkoja heitettiin pro- ja amatöörisarjoissa. Kisapaikkana toimi Koivusaari DiscGolfPark Myllykoskella.

Tarkemmat tulokset löytyvät tästä linkistä