KSAOn Soten toimipisteessä vietettiin liikunnallista yhteistoimintapäivää 11.9.
Julkaistu ti 16 syys, 2014 08:43

Soten toimipisteessä vietettiin liikunnallista yhteistoimintapäivää kauniissa syyssäässä

Kouvolan seudun ammattiopistossa sosiaali- ja terveyden yksikössä vietettiin liikuntapäivää torstaina 11.9. Aamupäivä aherrettiin koululla opintojen parissa, mutta ruokailun jälkeen otettiin reippaasti suunta kohti Kuusankosken urheilupuistoa. Aurinkoinen sää todella suosi tapahtumaa, kun opiskelijaryhmät saapuivat ryhmänohjaajiensa johdolla urheilupuistoon.

Alkuverryttely päivän koitosta varten alkoi Robinin tahdissa: ”Elämä ajaa ohi kohta, joten skippaa se kotisohva. Myöhemminkin ehtii lepää, turha enää stressii vetää, Boom Kah Boom Boom Kah”. Ryhmät olivat pukeutuneet kukin keksimänsä teeman mukaan ja useimmilla asut olivatkin mahtavia ja kekseliäitä. Urheilupuistossa verrytteli mm. valkosoluja, satuhahmoja ja hoitajia.

Urheilupuistossa ryhmät saivat käteensä kartan, jonka avulla he lähtivät suunnistamaan pitkin ja poikin Kuusankoskea. Rastit oli sijoiteltu viiteen eri pisteeseen: kotiseutumuseo, Kalliosuojan urheilutilat/ väestösuoja, uimahalli, kirkko ja KSAOn Naukion toimipiste. Rastivahteina toimineet opettajat luovuttivat kullakin rastilla ryhmälle kirjaimen, joista muodostettiin lopussa mahdollisimman paljon sanoja. Kirjaimet olivat O, L, I, V ja A. Kokeileppas monta sanaa saat näistä muodostettua.

Kierrettyään rastit ryhmät palasivat takaisin urheilupuistoon, ”Päivän liikuntasuoritus on tehty”, iloitsi moni. Ja kyllähän niitä kilometrejä kertyikin ihan mukavasti. Urheilupuistossa sai vihdoin hengähtää ja heittää lenkkarit kohti taivasta. Tuomaristo kokoontui ja palkitsi ryhmät kahdessa kategoriassa: eniten sanoja keksinyt joukkue sekä parhaiten pukeutunut joukkue.  

Liikuntapäivään mahtui paljon iloa, aurinkoa, hikeä ja naurua. Ja ennen kaikkea yhdessä olemista hyvässä porukassa, hyvä myö, hyvä sote!