Euroskills kisoihin otettiin vauhtia Kouvolasta 15.-16.8.2014
Julkaistu ma 18 elo, 2014 08:47
Valmennettavat Tapio Immonen Oulusta ja Esa Varemo Lahdesta
Pojat Jari Koskisen ja Olavi Lähteisen seurassa

Euroskills kisoihin otettiin vauhtia Kouvolasta viikonvaihteessa

Viikonvaihteessa valmennustilaisuudessa Kouvolassa kokoontuivat Eurosklllsiin Ranskan Lilleen lokakuussa kilpailemaan lähtevät Tapio Immonen ja Era Varemo. Näiden kahden päivän ajan heitä isännöi lehtori Jari Koskinen KSAOsta. Hänen roolinsa tässä elekroniikan parikilpailussa on toimia assistant shop masterina. Kilpailijoista Tapio Immonen tulee Oulusta ja on tällä hetkellä suorittamassa varusmiespalvelustaan. Esa Varemo on Lahdesta. Mukana Kouvolassa oli myös Euroskills pääexpertti Olavi Lähteinen Turusta.

Kisoihin mukaan lähtee mukaan myös kaksi KSAOn oppilasta Eetu Koskelainen ja Mikko Suoknuuti työssäoppimaan. Molemmat opiskelevat elektroniikka-asentajiksi KSAOssa nyt kolmatta vuottaan. Viime huhtikuussa he edustivat KSAOn Taitajakisoissa Lahdessa, jolloin Mikon sijoitus oli sarjassaan neljäs ja Eetun kuudes.

Tilaisuus Kouvolassa oli myös valmistautumista koko Suomen maajoukkueleirille, joka järjestetään syyskuun alussa Säätytalolla Helsingissä. Leiri toimii ikään kuin lähettämistilaisuutena ja mukana on vaikutusvaltaista väkeä aina opetusministeriä myöten. Kilpailijoille järjestetään vielä viimeistelyleiri aivan kisojen alla lokakuun alussa ja palauteleiri kisojen jälkeen marraskuun puolivälissä.

 

 

Eetu Koskelainen
Mikko Suoknuuti