Parturi-kampaajaopiskelijat tempasivat Muodin Yössä!
Julkaistu ke 07 touko, 2014 08:42
Iloinen Hairmannin Muodin Yö porukka jaksoi hymyillä vielä illan päätteeksikin

Parturi-kampaajaopiskelijat tempaisivat
Muodin yössä 25.4!

Opetuskampaamo Hairmannin uusien tilojen joustavaa käyttöä testattiin toisen ja kolmennen vuoden opiskelijoiden voimin viikko sitten Kouvolassa järjestetyssä perinteisessä Muodin Yössä. Parturikampaajaopiskelijat harjoittelivat monipuolisia työelämätaitoja niin yritystoiminnan kuin käden taitojen näkökulmasta. Illan aikana asiakkaille tarjottiin veloituksetta pikakampauksia, -ehostuksia ja -manikyyrejä.

Asiakkaita riittikin koko illan ajan tasaiseen tahtiin. Iltaa markkinoitiin niin vanhoille kuin uusille asiakkaille tiedottajamme Ebban laatimien hienojen flyerien avulla. Niiden avulla iltaa mainostettiin sekä ennakkoon että varsinaisen Muodin yö-illan aikana, jolloin opiskelijat jalkautuivat kävelykatu Manskille jakamaan flyereitä uusille asiakkaille. Kaikille flyerit illan aikana Hairmanniin palauttaneille tarjottiin tarjoushintaisia palveluita toukokuun aikana. Lisäksi asiakkailla oli myös mahdollisuus osallistua arvontaan, joissa palkintoina oli mm. erilaisia hemmotteluhoitoja hiuksille ja käsille.

Hairmannin sijainti mahdollisti mukavasti tilojen käytön myös iltamyöhään. Teorialuokka oli muunnettu "kynsibaariksi" ja hiukset saivat uuden ilmeen varsinaisen salongin puolella. Uudet asiakkaat löysivätkin mukavasti tempauksen myötä Hairmannin uudet hienot tilat ja istahtivat iloisten, ahkerien ja ystävällisten parturi-kampaajaopiskelijoiden käsittelyyn illan aikana!"

 

Kirjoitti:
Tarja Korjus
Lehtori, hiusala

Illan aikana asiakkaita riitti tasaiseen tahtiin
Myös pikamanikyyrit olivat suosittuja illan aikana
Uudet asiakkaat löysivät mukavasti Hairmannin tilat illan aikana